Wat eten we vandaag? Kapsalon
Het is altijd lastig om maar weer te verzinnen wat er op het bord komt om de magen te vullen en ook iets wat lekker is. Daarom deel ik af en toe onze dagelijkse kost wat absoluut niet bijzonder is maar misschien wel op ideeën brengt.
Vandaag eten we Kapsalon! maar dan zonder friet / patat
Waarom zonder patat? dat is een keuze omdat we niet van een slappe hap houden en tevens ook minder koolhydraten bevat en daarbij heb je meer vlees. Ik zie alleen maar positieve dingen 🙂
Ik koop voor de Kapsalon een aluminium bakje die ik vol gooi met shoarma gebakken met uitjes en paprika. daar doen we knoflooksaus boven op en een beetje sambalsaus (voor de pittige eter ..ik dus)
Dan leggen we ijsbergsla over het vlees en bestrooien de kapsalon met geraspte kaas.
In de oven voor een aantal minuten op ca 180 graden zodat de kaas smelt.
eet smakelijk!