Bij BBQuality houden ze van spectaculaire acties. Zo hebben ze elke maand een thema waarin verschillende gerelateerde producten in de aanbieding zijn. Ook hebben ze vaak losse aanbiedingen, waardoor jij voor een scherpe prijs heerlijk kwaliteitsvlees, vis of vegetarische producten kunt bezitten. Vanaf 24 februari t/m 29 februari 6 dagen lang, dagdeals van 50% korting.

De runderstoofpot is bereid in een Petromax Dutch Oven ft6. Hier is de hoeveelheid van de gebruikte ingrediënten op gebaseerd. Bij een kleinere of grotere Dutch Oven pas je de hoeveelheid aan.De Dutch-Oven kan geplaatst worden in een Kamado of hangend onder een driepoot boven een open vuur (wat de BBQ beleving natuurlijk helemaal afmaakt).

Geniet met deze heerlijke Indiase ovenschotel van de authentieke smaak van India! Maak de perfecte ovenschotel met gehakt en prei.

Maak eenvoudig een basisrub met een goed gebalanceerde smaak naar KookFun.nl recept, deze basis staat garant voor heerlijk gekruid vlees.

De makkelijkste BBQ rub om je vlees mee te kruiden en je gasten te laten verrassen. Keep it simple met een klein aantal ingrediënten.

Maak je eigen Spare-rib Rub in een handomdraai! Geniet van heerlijke spare-ribs met je eigen Spare-rib Rub!

Krijg een authentieke smokey smaak met deze Pulled Pork rub! Maak je Rub nu met deze vers-gemalen specerijen samen voor perfect resultaat.

Creëer de perfecte brisket met onze Brisket Rub. Probeer onze Brisket Rub voor een optimaal resultaat!

Geniet van een intense smaakervaring met Sweet & Spicy Rub. Probeer de zoet-pikante dry-rub voor een pittige ervaring.