Ezeltje is een benaming voor een mooi stuk rundvlees dat onder andere namen als liesstuk, Maminha of op zijn Amerikaans tri tip bekend is. Voorbereiding Snijd als eerste de knoflooktenen in grove stukken. Maak met een scherp mes inkepingen in het vlees zodat je hierin de knoflook kunt steken. Meng de Dijon mosterd samen met…
Een ” Easy Does It” BBQ saus die zoet van smaak is, wil je de saus minder zoet en meer krachtig maken speel dan met de hoeveelheid basterdsuiker en worcestershire saus. Mix basterdsuiker, ketchup, azijn, water en worcestersaus in een blender Breng de saus op smaak met mosterd, paprika, zout, peper en de tabasco Mix…
Of het spaghetti is of andere soorten pasta is, de KookFun.nl Bolognese saus maakt je pasta waanzinnig lekker. Dit recept is simpel te bereiden, maar kost wel enig geduld om de perfecte saus te creëren.De saus is een basis van het concept “zonder pakje of zakje” maar wel simpel te maken door het gebruik van…
Kerriesaus is makkelijk te maken en staat zo op tafel.Deze variant is de luxe onder de kerrie sauzen bereid uitjes. Maak de kippenbouillon klaar en zet weg voor latere toevoeging Smelt de boter in een kleine pan, laat de boter niet te heet worden Snij de uit en knoflook fijn Voeg de fijn gesneden uit…
Heerlijke Vlaamse stoofpot bereid in de Dutch Oven met als hittebron de BBQDit stoofvlees wordt bereid met een donker trappisten bier waar het vlees in gestoofd wordt. Stook de BBQ naar een temperatuur van 250 °C Snijd het rundvlees in blokjes van ca 4 cm Bestrooi het vlees met zout en peper Maak de uit…
Een waanzinnig heerlijk snack voor de zomer, het eten van deze snack (met je vingers uit de pan natuurlijk) is het net of je in Mexico bent, als je toch het idee hebt dat je in Mexico bent drink er dan een heerlijk fris Mexicaans biertje bij dan is het feest compleet.Dit gerecht is uit…
Een heerlijk champignon soep die simpel te maken is en in een mum van tijd op tafel staat.
Wat is een moinkball? Nou, het is een deel boe en een deel knor. In wezen zijn het rundergehaktballetjes omwikkeld met spek. Je gasten zullen er dol op zijn, dus maak er genoeg!
Heerlijk Rendang bereid in de Dutch-Oven.Deze indische stoofpot is om je vingers bij af te likken en heel simpel te maken.Bij deze variant heb ik gebruik gemaakt van een Kamado BBQVoorbereiding is ca 30 min en de bereiding ca 3 uur. Bereid de riblappen voor, snij de riblappen in ca 2cm blokjes zonder te veel…
Welkom op mijn nieuwe website kookFun.nl !Ik ben druk bezig met het verzamelen van mijn recepten die ik op deze website ga delen.De recepten variëren vanaf de Hollandse pot tot aan BBQ en Dutch-Oven.Je kan zelf ook je recept delen, dit kan simpel door bovenin het menu op ” recept insturen ” te klikken en…