Ontdek hoe je zelf een smaakvolle pepper rub kunt maken voor je vlees. Met gerookte paprikapoeder, komijn en meer. Lees verder voor het recept. #dryrub #bbq #kruiden

Je kent het wel dat je thuis komt na een koud, nat en winderige dag en dan denk je maar aan 1 ding, een heerlijke kom stevige erwtensoep oftewel “snert”. Dit recept is een stevige snert met veel vlees en bergen met energie en je wordt er nog warm van ook, en makkelijk te bereiden.

Surinaamse zuurkool wie kent het niet, als je het niet kent dan raden we je aan om dit heerlijk gerecht die op verschillende manieren gemaakt kan worden te maken. In dit recept gebruiken we spekjes, in plaats van spekjes kun je voor bijvoorbeeld zout vlees kiezen. Njang switi ( eet smakelijk )

Heerlijke gekruide gehaktballetjes gegaard op de BBQ, de bier-kaassaus wordt bereid in een gietijzeren skillet waar de gekruide gehaktballetjes toegevoegd en opgediend worden.

Een heerlijke varkensfilet rollade met een heerlijk laagje bereid op de BBQ met indirecte garing.Deze rollade is ook te bereiden in een oven met een temperatuur van 180 graden.

Een barbecuefeest is niet compleet zonder sappige, gegrilde vis. Maar welke vissoorten zijn het meest geschikt voor de grill? In deze blog duiken we in de wereld van vis op de barbecue en ontdekken we de beste vissoorten om te grillen. Van de rijke smaak van zalm tot de delicate textuur van forel, we zullen…

Heerlijke pikante spareribs van de BBQ volgens de (voor de kenners bekende) 3-2-1 methode.We gebruiken een varkens dry-rub die we rijkelijk bestrooien over de met mosterd ingesmeerde spareribs en lakken hem af met een pittige BBQ saus.