Varkensfilet met Serranoham
In Serranoham gewikkelde varkensfilet die indirect gegaard is op de BBQ en afgelakt met een heerlijke Honing Appelmoes glaze.
Benodigdheden
- 1 BBQ met deksel Indirecte bron
- 1 Vuurvaste schaal
- 1 Kerntemperatuur meter
Ingrediënten
- 1 KG Varkensfilet
- 3 Plakken Serranoham
- 2 Teentjes Knoflook
- 2 Eetlepels Honing
- 3 Eetlepels Applemoes
- 2 Theelepels Mosterd
- 2 Theelepels Rozemarijn
- Zwarte peper naar smaak
- Zout naar smaal
Instructies
- Snijd de knoflook zo fijn mogelijk.Meng vervolgens alles goed door elkaar.
- Smeer de varkensfilet in met de mix.Leg daar de plakjes serranoham op.
- Zorg dat de plakjes Serranoham elkaar overlappen.
- Smeer er vervolgens nog wat van de mix over.
- Leg het geheel indirect op de bbq.
- Laat de varkensfilet garen tot een temperatuur van 66 graden.
- Als de varkensfilet op temperatuur is, wikkel je hem in aluminiumfolie voor een paar minuten.Eet erbij wat je zelf lekker vindt.