Nu tijdelijk een gratis workshop cadeau t.w.v. €79!* Bij aankoop van geselecteerde BBQ’s Bij aankoop van geselecteerde BBQ’s krijgt u nu tijdelijk een gratis workshop cadeau t.w.v. €79!* Binnenkort starten er weer Basis Grillmaster BBQ Workshops en u kunt daar bij zijn! AllesvoorBBQ heeft het afgelopen jaar diverse workshops georganiseerd en dat was één groot succes.…

Mix in een keukenmachine de basilicum, knoflook en de pijnboompitten door elkaar voor de pesto. Voeg daarna olijfolie toe (voeg zoveel olijfolie toe dat je de mix makkelijk kan smeren) Leg de rauwe ham overlappend naast elkaar ter breedte van het varkenshaasje. Smeer de helft van de mix over de rauwe hamen leg het varkenshaasje…

Pasta of spaghetti kopen? In de pastashop van Pastaficio.nl vindt je Italiaanse pasta en spaghetti die ambachtelijk gemaakt worden door zorgvuldig geselecteerde pastamakers. De pasta en spaghetti uit het assortiment behoren tot de absolute Italiaanse top. De pastamakers werken met de beste Italiaanse en natuurlijke grondstoffen en dat proef je! In het assortiment van de…

Teriyaki staat voor teri=glans en yaki=bakken of grillen en is van origine een Japanse saus.Teriyakisaus kan worden gebruikt als marinade, roerbaksaus of dipsaus.Het maken van zelfgemaakte teriyakisaus is heel eenvoudig. Meng sojasaus, bruine suiker, honing, kruiden, maizena en water op middelhoog vuur en roer door. Kook de saus vijf tot zeven minuten of totdat deze is ingedikt.Haal…

Roergebakken spitskool met speklapjes en kerrie saus Het is altijd lastig om maar weer te verzinnen wat er op het bord komt om de magen te vullen en ook iets wat lekker is. Daarom deel ik af en toe onze dagelijkse kost wat absoluut niet bijzonder is maar misschien wel op ideeën brengt. Ik begin…

Het zal je misschien opvallen dat er links en banners op de website staan van de kruidenspecialist Van Beekum, sinds kort is kookfun.nl partner van vanbeekumspecerijen.nl Ik gebruik voor mijn gerechten de kruiden van vanbeekumspecerijen.nl omdat er een gigantisch aanbod is van super kwaliteit kruiden vanaf kleine hoeveelheden tot grote hoeveelheden en dat voor een…

Het is altijd lastig om maar weer te verzinnen wat er op het bord komt om de magen te vullen en ook iets wat lekker is. Daarom deel ik af en toe onze dagelijkse kost wat absoluut niet bijzonder is maar misschien wel op ideeën brengt. Vandaag eten we Kapsalon! maar dan zonder friet /…